29. lokakuuta 2012

SuosikkejaniMuutama kuva kuluneelta viikolta, kun purin Tine K:lta tullutta kuormaa. Viimeisimmässä toimituksessa tuli useita tuotteita, jotka ovat olleet omalla henkilökohtaisellla suosikkilistallani. Käydessäni syksyllä Tine K:n showroomilla Helsingissä ihastuin kuvissa oleviin tupsuihin. Voisin ripustaa näitä jokaiseen oveen ja lipaston kahvaan tai käyttää esimerkiksi kuvan tapaan erilaisissa asetelmissa. Lifestylenordicista tupsuja saa luumun (ylempi kuva) ja mustan (alempi kuva) väreissä. Nettikaupasta tupsut löytyvät tuoteryhmästä Joulu Kokonaisuutta täydentävät harlekiinikuvioidut säilytysrasiat ja silkkiset tyynyt, jonka reunoissa jatkuu sama tupsuteema. Unelman kevyt päiväpeitto on myös luumun sävyssä ja on saatavilla kauttamme kahdessa eri koossa.
 
TINE K HOMEN syksyn tuotteita PLUM -sävyssä: tupsut 20 €, silkki- ja pellavatyynynpäällinen 69 €, päiväpeitto alk. 200 €

***
Sanna

 

2 kommenttia :

  1. Ihania juttuja Tine K:lta, varsinkin pidän noista säilytyslaatikoista, ja eiköhän noille tupsuillekin löytyisi käyttöä! Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Hei Susanna ja kiitoksia. Oikein mukavaa loppuviikkoa sinulle, näin keskkiviikkona :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja palautteesta.