18. syyskuuta 2012

BY NORD & LAPSETNämä suloiset By Nordin lasten tyynyt - erityisesti pieni siili - ovat valloittaneet niin pienten kuin isojenkin sydämet. Olen saanut kyselyjä tyynyistä ja ottanut varauksia vastaan. Toimitus By Nordilta Tanskasta lähtee perjantaina ja tyynyjen odotetaan olevan nattikaupassamme ensi viikolla.

Toinen By Nordin lasten tuote, johon itse messuilla ihastuin on alla oleva iso joulusukka. Joulusukkaa löytyy hirvi-, susi- ja peurakuviolla. Nämä kuten myös muut joulukoristeet By Nordilta tulevat meille myöhemmin loppusyksystä. 
 Jos olet kiinnostunut pienistä lasten printtityynyistä, voit laittaa minulle sähköpostia info@lifestylenordic.fi. Otan varauksia vastaan ja ehdin vielä vaikuttaa toimituksen sisältöön.


***
Sanna 

4 kommenttia :

  1. HEI VAAN! Tyynyt ovat niiiin suloisia. Kuvasi muuten ovat fantastisia, jollakin tavoin niin harmonisia...kiitos!

    VastaaPoista
  2. Hei Päivi! Nyt unohdin tässä postauksessa mainita, että nämä kuvat ovat by nordilta. Minä käyn mielelläni lueskelemassa sinun tunnelmallista blogia.

    VastaaPoista
  3. joulusukan tekijöille voisi vielä vinkata, että laittaisivat hirven sijasta sukkaan poron kuvan ;) sitten pistäisisin tilaukseen meillekin...

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja palautteesta.